top of page

ROXANNE FILION

IMG_5621_edited.jpg
ABOUT ME
Mijn verhaal, mijn leven dit is wie ik ben en daar ben ik trots op.

Meer dan vier jaar geleden kwam ik op een punt in mijn leven dat ik mezelf beter heb leren kennen en een nieuw avontuur ben aangegaan. Ik heb er voor gekozen om voor mezelf te beginnen en heb geen moment spijt gehad. 

Altijd denkend dat de modewereld en reizen voor mijn werk het ultieme was voor mij bleek niet zo te zijn. Ik heb mijn baan als brandmanager bij een internationale modemerk opgezegd en ben een B&B begonnen in mijn ouderlijk huis. In Roosendaal, waarvan ik zei dat ik nooit meer terug zou komen. We weten niet hoe het leven kan lopen en dat vind ik er juist zo leuk aan! Ik ben verliefd geworden op ondernemen (culinaire reizen organiseren en Set the table) en "projectjes" zoals een woonwagen opknappen tot Tiny house etc. Ook hou ik van koken maar heb daarvan ontdekt dat ik het als hobby wil houden en niet als business. Zo leer ik gaande weg elke keer weer waar ik wel mee verder wil en waar niet qua ondernemen. Ook ben ik gek op zelfontwikkeling en spiritualiteit op zijn tijd.

Volg mij via deze website of via mijn instagram waar ik erg actief op ben (jaja ik probeer er niet verslaafd aan te zijn).

  • Grey Instagram Icon
bottom of page