top of page

Meld je aan:
Create your future you

12 maart 2023

5 jaar geleden deed ik de meditatie voor het eerst. Het was mijn eerste echte meditatie, en meteen eentje die ik nooit zal vergeten. Ik heb toen mijn future me ontmoet...

 

Ik zag mijn future me staan de (toen onhandige en lelijke) keuken van het huis van mijn ouders (nu Filion's Place). Ik zag eruit alsof ik op tv zou komen en heel veel zou koken. Voor degenen die mij volgen:  Op zich best uitgekomen toch?;)

 

Op dat moment besefte ik niet dat dit het begin was van mijn nieuwe leven. Mijn leven was en doelen waren net helemaal ingestort. Waar ik vroeger altijd precies wist wat ik wilde, was ik nu op zoek naar mezelf en wist ik niet waar ik het zoeken moest.

 

Deze meditatie was de start van mijn Future You-reis. 

Sommigen noemen het manifesteren. Sommigen noemen het doelgericht werken. Ik houd van de mix: Ik ben zowel spiritueel/zweverig als extreem concreet en to-the-point.

Het doel
 

 1. De bedoeling is dat je met deze workshop tijd voor jezelf neemt. Dat is iets wat we vaak veel te weinig doen. Ik hoop dat ik je kan helpen om dichter bij je Future You te komen en dat je de meditatie nog vaak terug luistert, het vision board ophangt en er geluk uit haalt.
   

 2. Dat je gaat nadenken over je leven, patronen, je afgelopen jaar en de doelen en dromen die je wilt bereiken binnen handbereik hebt. 
   

 3. Doormiddel van deze workshop ga je met een verlangen, idee en doel de toekomst voor jezelf neerzetten. Een toekomst waarin jij gaat leven hoe jij wilt leven. De persoon gaat zijn die je graag wilt zijn. De dingen doet die je graag wil doen. De persoon wordt die je wil worden.
   

 4. Dit is een workshop over doelen formuleren voor jouw toekomst.  Nadenken over wat je wilt met je leven als je Future You.

Wat houd de workshop in:

 • Future You meditatie

 • Vision board 

 • Plan van aanpak 

Dagindeling:

11:00 Inloop/kennismaking

11:30 Future You-meditatie

12:00 Home made lunch

12:30 Vision board maken

14:00 Vision board bespreken

14:30 Plan van aanpak maken

15:00 Einde

Prijs:

Normaal € 87,95

Nu  € 67,95

Meld je hieronder om je plek te reserveren. 

 • Instagram
33FC6925-2B7D-47F2-9CCB-5453962723C7.JPG
bottom of page